AKTIVITETER

En tur till Sandviksgården i vackra Kolmården är  den perfekta dagsutflykten!  

Frossa i färgglatt mode för alla storlekar i den lilla men fullproppade 50-talsbutiken eller koppla av i trädgården med medhavd fikakorg. När kaffet är urdrucket så strosa ner mot vackra Bråviken bara ett par hundra meter bort och besök Hantverksbyn med flera små butiker, hemlagad glass & även Sveriges enda trollerimuseum. Har ni badkläderna med så passa på att ta ett dopp i Bodaviken innan det är dax att fara hemåt!

Trivs ni så bra att ni inte alls vill fara hem? Boka en natt i vårt prisvärda, fräscha vandrarhem (OBS! Då vi är rankade som mest prisvärt i området av Booking.com bör ni boka i tid!)

Självklart kan du även kika förbi på väg till/från Kolmårdens Djurpark! Sandviksgården ligger knappt 3 km från djurparkens entré!

MORMORS FIK

Sandviksgårdens eget fik med mormors hembakade godsaker, "världsberömda" bullar och prisbelönta saffransbröd! Öppet vid specialarrangemang men vi tar även emot förbokade sällskap (minst 10 personer) alla dagar i veckan. Plats för 85 st fikande.

Kontakta oss för bokning & mer information.

 

 

DANSSKOLAN

Sandra Karlsson har drivit dansskolan Coracao Dancers sedan 2009. Anordnar kurser i tex Salsa, Bugg, Orientaliskt dans och Line dance samt företagsevents och svensexor/möhippor. Boka antingen i er egen lokal eller dansa i vår danssal som rymmer ca 30 dansande!

SVERIGES TROLLERIMUSEUM

Utställningar om kända svenska trollkarlar. Antika och moderna trolleriapparater från svenska och utländska tillverkare. Rekvisita som har tillhört kända trollkarlar. Affischer som trollkarlar har använt för att göra reklam för sina föreställningar. Affischer från 1800-talet och framåt. Alla slags reklammaterial som trollkarlar använt. Fotografier av trollkarlar från hela världen. Trollerilådor från olika tidsperioder. Trollstavar av alla de slag.


Mer information på www.sverigestrollerimuseum.se/

GÅRDSBUTIKEN BOOGIE NIGHTS

I Gårdsbutiken Boogie Nights kan du shoppa fantastiskt 50-tals & Rockabilly-mode, 50-talsinspirerade accessoarer, fräcka T-shirts och amerikanska bowlingskjortor, underbara barnklänningar m.m. Vi har mode för alla, även stora storlekar för både damer och herrar.


 

KOLMÅRDENS DJURPARK

Kolmården är en otroligt fin familjepark fylld av upplevelser för alla åldrar. Här finns såväl berg- och dalbanor och Bamses värld, som matställen för alla smaker och spännande lekplats. Och framför allt: Här finns Nordens största djurpark.

Kom öga mot öga med en tiger, åk den världsunika linbanan Safari, låt en berguv flyga pirrigt nära i vår rovfågelshow Wings och se djurskötarna visa hur man tränar en elefant. Luncha i restaurang Safari med utsikt över Bråviken, koppla av i African Spa & Relax, se Delfinshowen Life eller åk berg- och dalbanan Wildfire!
Mer information på www.kolmarden.com

Efter en heldag på Kolmården är det skönt att komma hem och slappna av i vårt vandrarhem, här slipper du dela med andra och kan se på TV, duscha och laga mat i det rymliga köket precis när det passar just Din familj!

EVENT

Vill du piffa till din firmafest/trädgårdsfest/temafest med lite dans: tex line dance, salsa, dans-gympa eller bugg, hör av er till oss så fixar vi det!